DDC Group verbindt mensen, processen en systemen zodat uw klanten en professionals zelf 24/7 aan het stuur zitten.

We opereren vanuit onze kennis op zowel harde als zachte factoren van High Performing Organisaties en partnerships. We hebben ervaring met richting (missie, visie, strategie), inrichting (transparante ICT ondersteunde processen en werkplekken) als zelfsturing op individueel, team, organisatie en ketenniveau.

We zijn in staat om op basis van co-creatie en co-makership op te treden als business, ICT- & transformatie partner van onze opdrachtgevers. Dat resulteert een effectief en inspirerend samenspel van professionals en managers in ICT-ondersteunde werkprocessen en werkplekken. Informatie, kennis en energie stromen hierdoor in dezelfde richting. De richting waar plezier en prestaties hand in hand gaan.

GROEI is het zachte (human) component binnen DDC. Door successen uit het verleden zijn we niet alleen specialist op gebied van human perfomance, maar ook een oplossing. Voor meer inhoudelijke informatie over GROEI en DDC, lees verder in de onderstaande presentatie of contact Frans Trommelen (06 22 801 033)DDC  & GROEI van binnenuit