Essent Winnaar Beste Traineeship van Nederland

Het Management Traineeship van Essent is uitgeroepen tot Het Beste Traineeship 2010.  “Het traineeship van Essent is een door Jan Vleugels, Hanneke Wouters en Frans Trommelen uitgedacht concept, met zeer intensieve begeleiding. Het is echt een blijvertje. Gestart in de EDON-tijd als Jong Talent Programma levert het Essent Traineeship al 14 jaar zeer ambitieuze potentialen op, die in 2 jaar tijd een persoonlijke en professionele ontwikkeling doormaken, waar leeftijdsgenoten in een reguliere functie 5 tot 7 jaar voor nodig hebben. Vergewis jezelf via een van de vele portretten onder menuoptie INDIVIDU.

“En ze verbeteren elk jaar weer”

….aldus juryvoorzitter Esther de Bruine van GITP en manager LEF! “ De overname door RWE heeft het internationale component alleen nog maar groter gemaakt.”

beste management traineeship

Tijdens de voorronde eerder dit jaar was Essent al winnaar in de categorie ‘Beste Management Traineeship’. Op de carrièrebeurs moesten alle zes categoriewinnaars door middel van een pitch de deskundige vakjury overtuigen waarom hun organisatie in aanmerking kwam voor de overall prijs. Criteria voor de verkiezing waren onder meer arbeidsvoorwaarden tijdens het traineeship, coaching & begeleiding, verhouding leren/werken, mate van innovatie, verantwoordelijkheden voor de student en buitenlandervaring. Uiteindelijk kwam Essent als winnaar uit de bus.