Unieke talenten met een ondernemende ziel. We zien ze veel voorbij komen tijdens onze coaching trajecten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we na loop van tijd onze pareltjes uit het Persoonlijk Strategie Programma terug zien met verrassende en uitblinkende prestaties en producten. Vereerd als we zijn, mogen wij u vandaag aankondigen dat, ex-deelneemster van onze programma’s, Rachelle van der Linden start met haar eigen bank: “Knab, een bank gebouwd met klanten.”

Rachelle van der Linden, hier actief in het Persoonlijk Strategie Programma als manager van Essent Online in september 2004.

“Een aantal jaren geleden ben ik met René Frijters gestart met het oprichten van een nieuwe bank. Eindelijk is het zover: de Bank van Morgen is live! En daar ben ik geweldig trots op. Gebouwd vanuit de overtuiging dat bankieren beter, gemakkelijker en anders kan. Knab: Bank, maar dan andersom, en met de K van klant voorop! Onze bank is ontwikkeld samen met klanten, vanuit het geloof dat jouw financiële situatie en belang ons vertrekpunt hoort te zijn en niet onze producten. Met slimme tools en moderne technologie is de bank van de toekomst nu werkelijkheid.”

Oprichters Knab, met in het midden Rachelle van der Linden.

Sluierend door het verhaal van Knab wordt gerefereerd aan de filosofie van Simon Sinek dat symbool staat voor Groei van binnenuit: Waarom?! Geheel betrekkend op uw financiële situatie en bankieren. Wij wensen Rachelle veel succes met haar nieuwe onderneming. Kijk voor meer informatie op www.knab.nl.

Blijf Groei van binnenuit volgen voor een exclusief interview met Rachelle van der Linden.