OUDDORP – Vanuit de nautische omgeving Marina Port Zélande heeft de maandag 4 juni en dinsdag 5 juni de Sail Experience van Trommelen & Co plaats gevonden. Het Enexis Management Team Grootverbruik van Gert Ter Avest beleefden op het Grevelingenmeer een bijzondere zeilclinic.

[superb cats=5]

Donkere wolken pakten zich maandagochtend samen en de regen stortte  lange tijd uit de hemel. De maandag bestond dan ook uit een workshop waarin een teamstatuut en teamontwikkelplan werden opgesteld en uitgewerkt. De Lari Permarini voer op dinsdagochtend onder een heerlijk zonnetje de luxueuze haven van Port Zélande uit. Op het zeilschip van Andre Vermaat werd een vervolg gegeven aan de workshop en werd tijdens een zeilclinic op indringende wijze beleefd, wat de dag tevoren was bedacht. Vanuit het individuele en collectieve RealDrivesprofiel werd ieder teamlid een rol toebedeeld op het schip. Bij voorkeur op de grens van diens comfort zone, omdat het daar spannend wordt en het (samen) leren kan beginnen. Na iedere sessie werd er op het water geëvalueerd over het (individuele en gezamenlijke) functioneren en de zeilresultaten die daarmee als team waren behaald. In een compleet andere setting dan die van alledag wist het team van Enexis met veel plezier, lering en succes er een geslaagde 2-daagse van te maken. Meer vermogen en minder verbruik door meer oranje/rood en minder groen/geel behoeft vanaf nu voor geen enkel teamlid nadere toelichting of uitleg meer. Als je met relatief weinig wind samen toch 7 knopen snelheid weet te realiseren, dan is het eenieder duidelijk hoeveel potentie er nog in zit als plezier en prestaties samen kunnen gaan.

Houd onze site in de gaten voor een video impressie van de Sail Experience van Trommelen & Co.
Kijk hier voor meer informatie over programma’s voor teamontwikkeling.