CHEUK YEE CHENG

Utrecht Area, Netherlands Management Consulting

“In de twee jaar tijd dat het traineeship bij Essent duurde, heb ik enorm veel geleerd, niet alleen over organisaties en teams, maar vooral over mezelf. De grootste stap hierin heb ik gemaakt door mezelf bloot te durven stellen en tegelijkertijd meer op mezelf te vertrouwen. Door mijn eigen binnenwereld goed te onderzoeken, kon ik de stap naar de verbinding met de buitenwereld effectiever zetten. Deze effectiviteit uitte zich in de daadkracht en energie die ik in mijn project en team bracht. Hieruit kwamen positieve resultaten voort in de vorm van positieve feedback over de samenwerking, als in de behaalde doelstellingen.”

Twee dingen die mij afgelopen jaar hebben geïnspireerd:

– Het boek van Dan Ariely: Predictably Irrational

– De documentaire: Taste the Waste