VICTOR KAS

Consultant High Performance Organization at Essent
Utrecht Area, Netherlands Oil & Energy

“Wat maakt een groep mensen scherpdenkend, verenigd en effectief in het behalen van haar doelen? Antwoorden vinden op deze vraag is mijn missie, passie én dagelijkse werk. Met de inzichten uit mijn studie Sociale en Organisatiepsychologie (Rijksuniversiteit Groningen) ben ik op reis gegaan om in verschillende omgevingen te werken aan performance van individuen en teams. Na mijn afstudeeronderzoek naar groepsbesluitvorming bij het Operations Control Centre van KLM, ben ik gestart aan het Management traineeship van Essent. Hier heb ik zowel in de rol van projectleider, beleidsmatig adviseur als teammanager kunnen leren hoe ik als persoon invloed kan uitoefenen op de performance van de mensen om mijn heen. Op dit moment werk ik als Consultant High Performance aan projecten waarin ik op de werkvloer met de mensen inzichtelijk maak hoe hun acties en prestaties bijdragen aan de doelen van Essent. Op deze manier bouw ik mee aan een cultuur van continu verbeteren waarin teams scherp, hecht en doeltreffend zijn. De leerervaringen in en rondom mijn traineeship hebben mij doen groeien van wetenschapper naar acteur en uiteindelijk regisseur van performance in organisaties.”