Ziggo Customer Relations HPO-programma

Vanuit BOLD performance improvement heb ik samen met Ger Jomkergouw de VP Customer Relations, Directors, Managers, Teamleiders en 1400 medewerkers in ruim 100 teams gecoacht in hun ontwikkeling naar High Performing Individuals –> Teams & Organisation. De 0-meting (zomer 2010) en hermeting (zomer 2011) met RealDrives (drijfveren van de leidinggevenden) en Macrolook (organisatieklimaat in de ogen van ruim 100 teams) rapporteren spectaculaire weersverbeteringen. Elk management team heeft zelf vanuit een Team Ontwikkel Plan gestuurd op werk – en ontwikkelprestaties en daar per kwartaal tijdens een RE- & PRE-view workshop o.l.v. BOLD expliciet bij stil gestaan. In een proces van Co-creatie met de verantwoordelijke lijnmanager is een maatwerk team- & organisatie ontwikkelprogramma vormgegeven vanuit de BOLD-formule committent x performance = GROEI !!! GROEI staat in dit verband voor Gezamenlijk Realiseren we Onze Eigen Identiteit.