logo-pk2

 

 

 

 

Ik werd door een wederzijds netwerkcontact geïntroduceerd bij Paul Kortman en Peter Kemperman vanuit mijn ervaring met on line drijfveren instrumenten als Management Drives en RealDrives.

paul-kortmanpeter-kemperman

Paul Kortman                                                                                                Peter Kemperman

Ik heb Paul en Peter tijdens de co-trainingen ‘De kortste klap naar meesterschap’ en ‘Transformatie en zelfactualisatie’, netwerkbijeenkomsten en een gezamenlijk optreden op het eerste Stadsfestival ‘Nu& Straks’ in Tilburg leren kennen als topcoaches. We hebben onze kennis over drijfveren en waarden  gedeeld en t.b.v. de Welzijnsmonitor vermenigvuldigd. I.s.m. een netwerk van 15 HR-managers en -directeuren in Brabant en Limburg hebben we de Welzijnsmonitor getest en uitvoerig qua toepasbaarheid t.b.v. coaching en organisatie-ontwikkeling besproken.

Al snel kwam ik tot de ontdekking dat ik met RealDrives röntgenfoto’s van de onderstroom kan maken en met de Welzijnsmonitor een MRI-scan. Het instrument legt feilloos die aspecten bloot waarop een individu zichzelf emotioneel begrenst en er als vanzelf een gedragspatroon van rationele projectie ontstaat. Via gerichte NLP-oefeningen kan ik vervolgens de betrokkene zijn eigen begrensde potentieel laten (her)ontdekken en bevrijden, met persoonlijke groei en welzijn tot gevolg.